Nejnovější recenze ze sekce Zahradní grily
Výhoda je ta, že když nechci grilovat, tak si mohu opéct buřty na ohni. Potom mohu topit, aby nebyla zima když je večer.
- 'lehky a bytelny
piza kámen dodán prasklý
- pevná konstrukce
- výška grilu
- Pohodlně se do spodní části vejde 10 kg plynová lahev bez jakékoli úpravy.
- Kvalitní kolečka na rychlé přemístění s možností aretovat.
- Dostačující odkládací prostor na plochách z boku grilu, 6 závěsných háčků.
- Součástí dodaného grilu byl kvalitní ochranný obal.
- Litinová mřížka
- Odkapávací plech má poměrně nízké boky. Je potřeba jej mít dokonale vyrovnaný, jinak přebytečný omastek brzy přetéká na zem.
Kvalitní produkt, s přehledným návodem, jak gril sestavit.
Rychlé uvedení do provozu při náhlé potřebě grilovat.
Velký grilovací prostor i pro větší návštěvu.
Zaujal mě na první pohled. Robustní, pevný, s odkládacími pulty. Rychle se rozehřeje. Jednoduché ovládání.
- dobré dílenské zpracování - pevná konstrukce
- chromovaný rošt
- jednoduchá obsluha
- odkládací pult na boku
- zavírací víko
- teploměr
- pojezdová kolečka
- podle mě nic
Koupil jsem už v zimě, složení bylo jednoduché. Teď jsme na něm poprvé grilovali a je to skvělé. Maso šťavnaté a propečené se skvělouchutí. Rozhodně tenhle gril doporučuji.
- pomerne velka grilovaci plocha
- viko je oteviraci na pantech, neni tedy nutno nikam odkladat
- rost je docela nizko nad zhavym uhlim, nekdy vys by bylo lepsi
- konstrukce neni 100% robustni, vzhledem k nizke cene jsem ale ocekaval a neni to problem
Produkt zahradní gril jsme zatím nevyzkouseli.Jednu výhodu má je menší a tudíž se vejde i na malý prostor. No
- stabilní konstrukce
- skladný
- chromový rošt
- na cestování
Koupili jsme v létě, když jsme jeli stanovat. Se synem jsme si pochutnávali na masíčku a syru. je skladný a stabilní. Dobře se čistí.
- kvalitní
- nastavitelná výška ohniště
- pohyblivé rošty
Kvalitně zpracovaný gril. Má pochromované grilovací rošty. Teploměr měří dobře. Nastavitelná výška ohniště pohybem kliky. Velká grilovací plocha.
- Uzení a grilování socasne
jednoduchý, splní účel
- rychlý start - velký výkon připraví gril během pár minut
- snadná manipulace - zvláště s bombou, která gril vyvažuje
- časově náročnější, ale poměrně snadné sestavení grilu
- ne ideální do silného větru - plameny hořáků pak nejdou přímo nahoru
- nelze sklopit druhý stolek ani pokud pod ním není bomba
Při montáži jsem zjistil jeden vadný závit v grilu, šroub tedy nešel zašroubovat na doraz.
Návod by mohl být pouze pro daný tip grilu, pak nebude docházet ke zmatení nepřítele (zákazníka).
Je to super
Countryside BBQ Let's 35
Přidáno: 27. března 2024
(naposledy upraveno 27. března 2024)
Zakoupeno v www.kupsitolevne.cz
- Je levnější než jinde.
Malý a robustní, sice těžký, ale byl to dárek a udělal obrovskou radost. Zatím jej nevyužili, ale radost udělal i šroubovák k sestavení :-), a vše navíc už bylo jen bonusem. Byl to opravdu dárek , který se povedl. Navíc i když byl odeslán před DHL, a na to že je keramický, došel naprosto v pořádku. :-)
Grillmeister Toronto Click
Petr Doležal
Přidáno: 26. března 2024
(naposledy upraveno 1. listopadu 2024)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
- chybela klicka k otevirani dvirek
- ze zakaznickeho oddeleni zadna odezva
- Je 2 v 1
- Vypadá dobře.
- Funkčnost ještě nevím. Ohniště se mi zdá slabé, nevím, jak rychle dojde k propálení. Závěs není na kotlík, ale asi tak půllitrový kotlíček, vzhledem ke slabému, a i ke krátkému nosníku, i hliníkový 2 litrový kotlíček je až v ohni. Ostatní doufejme, že bude dobré.
- ,