Nejnovější recenze ze sekce Zahradní grily
- grilovací vana celá z nerezu
- tichý pomalý motor
- dobrá cena
- mezi stojanem a grilovací vanou velký vůle na zajištění. Jehla se nedá při grilovaní kuřat posunout nad ohniště.
rozebíratelné všechny znečištěné části se dají dát do myčky
Super gril za skvělou cenu. Plně vyhovuje.
Tento produkt se mi líbí a je cenově dostupný.
Grilování bezproblémové , zpracování grilu průměrné , za ty peníze předražený plechový hrnec
Jsem velice spokojen s výběrem grilu. Dodání rychlé. Přehledný návod na montáž, všechno perfektně pasuje. Hned další den po dodání jsme vyzkoušeli grilování, včetně využití VOK pánve. Spokojenost.
není velký,dobře se s ním manipuluje
Splňuje vše, co jsem od výrobku očekával. Moderní design, množství funkcí, kvalita zpracování.
- Křivý litinový rošt
na trhu je to asi nejlepší co je
Nekvalitní výrobek ale odpovídá ceně.Tenká plechy snad sezonu vydrží,při montáž nesedí otvory a špatný nepřehledný návod k montáži.
Již vyzkoušeno v praxi, vše jak má být
Pokřivené plechy, špatně se to montovalo k sobě.
Výkresy nesrozumitelné a malé,
Avenberg KENTUCKY
Přidáno: 15. dubna 2024
(naposledy upraveno 15. dubna 2024)
Zakoupeno v Avenberg.cz
Dobře vypadá, lze snadno sestavit.
Výborný gril
Již jsme ho vyzkouseli
- Skvěle funguje
Avenberg KENTUCKY
Přidáno: 14. dubna 2024
(naposledy upraveno 14. dubna 2024)
Zakoupeno v Avenberg.cz
- Pěkně velky
- Dobře smontovatelný
- Je velice bytelný
- Dobře se čistí
Reakce obchodu Americký GRIL WEBER
Děkujeme za nákup i hodnocení.
Užijte si začínající grilovací sezonu!
Kolektiv eshopu Americký gril :)
- Rychlé nahřátí
- Snadné ovládání
Snadné ovládání, odnímatelné díly na umytí. Rychle se nahraje.
- konstrukce grilovací vany je poctivý hliníkový odlitek, žádné tenké plechy - z plechů jsou jen bočnice a přední dvířka
- oboustranný litinový rošt a vypadá to na kvalitní komponenty hlavní vany
- po složení odkládacích plastových bočnic je šířka grilu jen 80cm a hloubka do 60cm takže je to celkem kompaktní gril střední velikosti
- velikost grilovací plochy je dostatečná pro 7-8 fláků masa
- pro běžné grilování je dost výkonný
- montáž byla celkem rychlá až na nedostatky v popisu spojováků viz mínusy - na internetu jsou nějaké videa jak se gril montuje
- včetně regulátoru plynu
- vyšší cena oproti konkurenci která má podobnou nebo i o něco lepší výbavu (nutné ale říct že konkurence nemá vanu z hliníku)
- v návodu mi chyběla identifikace použitých spojováků - trvalo mi déle identifikovat jaký šroubek mám použít na co, zbytečná chyba výrobce nedat tam to označení do návodu
- chybí zadní strana grilu nevim proč se zrovna na tomto šetří
- malá 5kg bomba nesedí dobře na plastové podestě, viklá se a je nutné dát na kruhový výřez pro bombu nějaký kruhový dekl aby bylo v rovině
kvalitní gril střední třídy který postačuje pro společnost do 10 lidí
pasuje na něj dobře ochrynný kryt Landmann Ochranný obal na zahradní gril Premium "M"