Nejnovější recenze ze sekce Zahradní grily
- Sestavení grilu prověřilo mou zručnost a ve výsledku mě bavilo.
- Po sestavení funguje dobře.
- Srozumitelný návod.
- Litinový rošt.
- Tak jak gril vybalíte z krabice nejde sestavit.
- Bez vrtání, broušení a vybavené dílny gril nepostavíte.
- Návod je sice srozumitelný, ale nepomůže.
Aby bylo možné gril sestavit bylo potřeba vyvrtat díry pro šrouby. V návodu je vše krásně popsané, ale díry buď nejsou a nebo nesedí. Dokážu si představit že méně zručný člověk bez nářadí nebude schopný gril sestavit. Jako gril dobrý. Dvířka sice moc nechápu, zatím jsem neměl potřebu přes ně přikládat, ale vypadají hezky.
- kvalitní zpracování
- dobrá cena
- funguje
- drží teplotu
- jednoduché vynášení/ uklízení popela
- přiložená mašlička na dotahování matek držadla poklopu je tak na zlámaní prstů (nevadí, vem si na složení klíč)
- nohy jsou trochu vachrlaté ale gril jen tak nespadne, ani to vlastně ničemu nevadí
- šrouby držáku poklopu jsou uvnitř grilovací zóny a když tam chceš strčit rošt tak zavazí, to se ale naučíš aby tě to neštvalo
Nakonec jsem koupil jinou barvu, bo nebyl černý skladem. Ale je to to samé. Celkově jsem s ním velmi spokojen a to mám jen základní verzi. Ocenil bych i větší zásobník na brikety - takový který by byl přes celou půlku grilu, ale to se bohužel nevyrábí.
Rozhodně doporučuji k nákupu, nekupujte si šunty za trojku, tohle vám vydrží 10 let.
Popravdě, ještě jsem v něm ještě negriloval ale jinak celkově působí jako pořádný kus oceli. Rozkládací mechanismus funguje bezvadně.
Dobře se skládal, vše pasovalo jak mělo. Dobře se s ním manipuluje díky kolečkům. Již jsme vyzkoušeli a maso i zelenina super. Perfektní je i možnost kontroly pokrmů proskleným víkem. Zvažovali jsme více variant plynových grilů, ale jsme rádi, že vyhrál tento. Velká plynová bomba se bez problémů vejde pod gril. Bylo by fajn mít jeden ze tří roštů bez mřížky na menší kusy zeleniny, ale dá se řešit jinak. Během grilování nikde nic nevytéká, vše pojme nádržka pod grilem. Za nás velká spokojenost.
Reakce obchodu OnlineShop
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- stabilní s krytem
- kvalitní kanadský výrobek
Za ten peníz udělá dost parády.
- Rychlé roztopení
- Přesná regulace podle teploty
- Kabel by mohl delší
Máme domácí fotovoltaiku, takže elektřinu máme přes léto velmi levnou, navíc jsme chtěli něco nenáročného na údržbu a něco, co bude rychle připravené ke grilování. To všechno tenhle gril splňuje. Za 5 minut je rozehřátý na 200 stupňů, za 12 minut na 300.
Vlastně nemá pořádně konkurenci. Je to jediný samostatně stojící elektrický zahradní gril podobných rozměrů, jaké mají plynové grily, který jsme na českém trhu našli.
Zatím jako jedinou nevýhodu vidím to, že elektrický kabel by mohl být delší. Musíte být tak do 1,5 metru od zásuvky nebo použít prodlužku.
- Dobrý návod a jednoduché použití
Dobře se přenáší,jednoduchá montáž..akorát při grilování utíká teplo
- Výrobek má několik viditelných vad
- funkční
- nevydrží asi spoustu let, ale za ty penize ok
za mě ok
S produktem spokojen,zatím jsem jenom opékal špekáčky a v pohodě.
- nejlepší gril na trhu...
Levnější nenajdete. Vsude ho nabízí kol. 15000,- Kč
Někteří v recenzi píšou nedostatky, ja jsem zadne nenašel. Pouze baterie je jen na studenou vodu, nekomu to stacit bude, ja si koupil za par stovek z jineho obchodu, diru v drezu jsem prevrtal a vse funguje bez problémů..
Sestavení grilu je prace pro dva a trva nekolik hodin. Me to trvalo cca 3 hodiny i s prvnim zapalenim.
Zadny tuk ze špekáčků neskapava na podlahu, jak jsem se zde dočetl. I při grilování je potreba přemýšlet, proc je tam pod grilem plech na odkapávání tuku a plech zastrčit az na doraz. Ono nekdy myslet opravdu bolí..
Material je plech, ktery se při montáži da zdeformovat a pokud nesedi dury přesně, je potreba trošičku zatlačit, zadny problem. A za tu cenu? Zatlacim nekolikrat. A pokud se to nekomu nelíbí, tak existuji i grily za 30 - 50 tis. Tam to bejspis sedet presne bude...
Jsem spokojený a doporučuji.
Vše v pořádku až na kratší šroubky přes plastové krytky
- bezkonkurenční cena oproti jiným kamado grilům
- působí esteticky
- opravdu spotřebuje mnohem méně dřevěného uhlí než běžné kempingové grily, vydrží dlouho rozpálený
- tento je tak akorát pro 2-3 lidi
- nepříjemný zápach z těsnění (nebo jeho lepidla) při rozpálení okolo 200°C !!!
- s dodávanám podstavcem je rošt příliš nízko, ideální je sehnat dodatečný podstavec s výškou okolo 50 cm a s rozměry alespoň 40x40 cm
- nestandardní rozměr roštu (průměr 26 cm), různé kompatibilní jsem ale dokázal sehnat levně na aliexpressu
- hmotnost (cca 20 kg) - nutné mít pohyblivý podstavec pro snadnější manipulaci
- výrobce už neprodává žádné další příslušenství - rošty, těsnění, podstavec, ...
Gril by jistě použitelnější, kdyby k němu bylo v nabídce dodatečné příslušenství, které je běžně nabízeno k profesionálnějším (ale také mnohem dražším) kamado grilům jako např. Big Green Egg. Nerezové rošty o průměru 26-27 cm jsem nalezl za rozumnou cenu pouze na Aliexpressu, v tuzemských obchodech není nic v tomto rozměru.
Co je ale mnohem větší problém, je těsnění použité mezi spodní a horní polovinou a také okolo spodní regulace přísunu vzduchu. Těsnění (anebo lepidlo, kterým je přidělané) totiž při každém rozehřátí grilu nad cca 200°C vytváří něpříjemný zápach, který se pak i ve formě hořkokyselé pachuti promítne do připravovaného jídla. Tento problém neodezněl ani po několikátém rozpálení grilu, takže jsem byl nucen původní těsnění ze všech míst oškrábat a chemicky úplně odstranit, čímž problém náhle zmizel. Těsnění zde ovšem má svůj význam, tudíž budu muset sehnat nějaké kvalitnější žáruvzdorné těsnění a žáruvzdorné lepidlo...
Měl jsem z LIDLU ten samý gril. Byl vynikající.
Miska na grilování naplněná částečně vodou je fantastická.
Maso při tomto grilování se nevysušuje a udržuje větší množství šťávy. Bohužel jsem ztratil misku na Gelový podpalovač. Bez ní se nedal gril použít. 2 roky jsem griloval na klasickém grilu a smutně koukal na starší stále funkční ovšem bez misky nepoužitelný gril. Když jsem v e-shopu LIDLU objevil skoro ten samý gril, bez váhání jsem jej objednal. Má moje nejlepší doporučení. Navíc ve srovnání s klasickým grilem zanedbatelná spotřeba briket při vlastním grilování. Dá se dokonce grilovat přímo v domě (i v zimě) na sporáku pod digestoří. Griluji už 30 let a můžu říct, že s tímto grilem zvládne i začátečník nagrlilovat fantastické maso.
Petr
- Jednoduchá montáž ,pěkný výrobek.
- Jednoduchy a minimalisticky design
- Kvalitni vyrobek, stabilne drzi
- Velka kolecka, dobre se s grilem manipuluje
- Navod na sestaveni budi respekt, ale nakonec gril sestavil muj 14lety syn… Nechci psat jako nevyhodu, ale chce to mirnou trpelivost, racionalne gril sestaveny neprijede.
- skvělý výrobek za dobrou cenu