Nejnovější recenze ze sekce Zahradní grily
jednoduchá montáž perfektní návod, vyzkoušeno
Velmi dobrý gril.
- vše v pořádku
- Doporučuji hned po montáži vyměnit baterii elektrickeho zapalování, ušetříte si nervy proč gril nejde zažehnout. Jinak vše funguje dle popisu..velmi snadno se grilovaci plocha čistí.
- neznám zatim
- snadno se s grilem manipuluje, kolečka jsou pevná
- snadno smontovatelný
velká spokojenost
Kvalita cena
- Velký gril . Kvalitní zpracování grilovací části, rošt, opláštění, poklop. Dobrý systém čištění od vypáleného uhlí. Manipulace s ním je pohodová.
- Tenkostěnné trubky nožiček, šetřit na materiálu je někdy kontraproduktivní. Háček na odkládání poklopu by mohl být lepší.
Za rozumnou cenu kvalitní gril který se po 1 roce nerozpadne a nezrezne.
Reakce obchodu Americký GRIL WEBER
děkujeme za nákup i hodnocení.
Značka WEBER je opravdu kvalitní zboží a my jsme rádi, že právě tuto značku můžeme nabízet a šířit :)
Přejeme krásné léto a ještě lepší grilovací sezonu.
S pozdravem kolektiv Amerického grilu.
- kvalitní provedení
- rozumná cena
- jednoduchá montáž dle návodu
- mřížkovaný i plný litinový rošt
- smaltované kryty hořáků drží velmi volně
Montáž proběhla zcela bez problému, překvapilo mě, že smaltované kryty hořáků nejsou uchyceny, jejich pohybu brání jen hrbolky na plechu, kde jsou položen. Vnitřní odkládací plocha nad rošty by mohla být trochu výš, pokud je něco pod ní, hůře se k tomu dostává. Jinak se na grilu griluje výborně, zahřátí na požadovanou teplotu bylo okamžité.
- Super gril za slušné peníze
- Velké množství příslušenství
- Otevřené části Při dešti do trubek zateka
Dobrý poměr cena výkon
Vynikající plynový gril za přijatelnou cenu. Vřele doporučuji.
- Pod horaky je tac na vodu, kde kape olej=nejlepsi reseni
- Dobre se snim manipuluje
- design
Luxusni gril. Docela promysleny. Design taky vyborny
Splňuje vše potřebné
Vyzkoušeno, vše v pořádku
- Skvělý gril
na amatérské grilování bevadný
- kompaktni ale pritom skvely
- lehce prenosny
- komplet
zatim dobre
Prý se tam nevejde 8kg bomba.koupil jsem tedy mešnší 5 kg,ale ta je o pár cm vyšší.Tak nevím jestli se tam vejde.ptal jsem se přímo v prodejně,kde by měly znát veškeré parametry.
- Není
Xx
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »