Nejnovější recenze ze sekce Zahradní grily
Vypadá dobře, zatím jsem ho nevyskoušela.
Gril je vzadu otevren, skoro nic se nedá do neho neda ulozit, negriluje dobre i při malem ohni spaluje.
- Jednoduché k sestavení.celkova spokojenost.
- dobře vypada,spokojenost
- Chvilku to trvá dát to dohromady, ale výsledek je nečekaně skvělý. Levný a bezproblémový obchod.
- Rychle smontovaný,skladný,menší spotřeba briket a hlavně funguje jak má
vyhovující velikost, výborný kryt proti jiskrám
- Celkem stabilni, udírna
- Nalakované ne ohňů vzdornou barvou. Po zatopení se udelali puchýře a barva opadla.
Pro kvalitu se oplatí investovat víc peněz a poridit lepší řadu.
- Splňuje očekávání
- malý;
- skladný
- nelze nastavit výšku roštu
- vhodný na cestování s karavenem
- Kvalitní zpracování
OK
- Kvalita provedení
- potebuji na balkon
vše ok
- Malá spotřeba uhlí , kvalitní zpracování
- opravdu nekouří
Za tyto peníze super gril, akorát tenké plechy, vadí hlavně při manipulaci a nezapaluje boční hořák ,musí se zapálit sirkou
- dsf
- Malý a rychlý. Na grilování stačí jen několik kousků dřevěného uhlí.
- Žádný rozklepaný plecháček - měla jsem už takový šuntík a po krátkém používání šel do pryč.
- Je skvěle přístupný. Pomocí vidlice se snadno zvedne mřížka nebo přesune na jiné stupně.
- I na nejvyšší příčce je mřížka tak nízko, že se první kousky masa rychle připalují.
- Malé kousky masa nebo zeleniny mi při obracení vypadávají po stranách mřížky do ohniště.
- Gril jsem si pořídila na terasu, a tak nevyužiji obaly, které jsou jinak velmi kvalitní. Budeme pro ně hledat jiné využití.
Ideální gril pro rychlé jídlo pro jednoho nebo pro dva. Stačí pár kousků dřevěného uhlí a během chvíle se griluje v první várce maso a v druhé - na dohasínajícím ohni - zelenina. A stejně tak rychle je celý ten efekt pryč - žádné co tam ještě dáme, když to pořád hoří. Přesně to, co jsem hledala.
S grilem jsem maximálně spokojený a je vhodný pro menší rodinu, přibližně dvou až tříčlenou.
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »