Nejnovější recenze ze sekce Zahradní grily
- spolehlivý gril
- výborné na léto
G21 California BBQ Premium line 6390305
Přidáno: 20. ledna 2025
(naposledy upraveno 20. ledna 2025)
Zakoupeno v G21-Vitality.cz
- Cena poměr kvalita
gril je hezký , dodání velmi rychlé. Hlavní část grilu byla poškozena, reklamováno, zatím se týden nic neděje. Očekáváme výměnu. Prodejce byl k reklamaci velmi vstřícný, zatím nemohu zhodnotit, není vyřešeno
Reakce značky G21
moc děkujeme za recenzi a hlásíme, že reklamovaný díl už je na cestě k vám :-)
Za značku G21 Radka Kazdová
Dobrý den, byl jsem velmi spokojemý a to včetně montáže, instruktáže a hlavně dopravy.
- Kvalitni vyrobek
Vinikající
- Pevná a promyšlená konstrukce
- Ověřený typ s nohou, dobrý tah, oválný rošt
- Funkce rychlý start, rychlé uhašení
- Nerez rošt ze silných profilů se nebude deformovat ani za x let
- Ojedinělý typ ze silného plechu, smaltovaný - bude vypadat dlouho dobře
- 3 úrovně pro uchycení roštu, masivní držáky grilu pro manipulaci
- Nejlepší vzhled i funkčnost na současném trhu v ČR
- Do nohy dolů se lije voda - pro stabilitu i bezpečnost
Za uváděnou tzv. doporučenou cenu příliš drahý, v současné akci výborný! To platí i pro další dva menší grily tohoto typu.
- Dá se krom grilování i udit.
- Super
- Bohuzel produkt byl dodan popraskany a musel byt reklamovan a tedy nemohl byt vyzkousen. Ale to mi vede k domence, ze kdyby byl nekdy rozpaleny a začlo na nej treba prset, asi by mohl take popraskat.
- Grill by mel byt vyrobcem lepe balen. Na jedna strane jedna kovova cast se dotyka vnitrni strany kartonu, takze staci maly naraz pri doprave, a ten bude prenesen snadno na keramickou cast, ktera praskne.
Campingaz COMPACT 3 EXS 2181063
Přidáno: 29. prosince 2024
(naposledy upraveno 1. ledna 2025)
Zakoupeno v Grilykrby.cz
- Kvalitni horaky a distribuce tepla
Kompaktní, kvalitní gril, máme ještě jeden větší ale pro 4-6 lidí plně dostačuje průměr 47 cm. "Nice to have" je dokoupit teploměr.
- Kvalita, cena, prostě paráda
Velká grilovací plocha.
Za tu cenu pěkný gril, věřím že grilování bude hračka
Vse ok
- Vyhovuje mi,dobrá cena
- Doručení Českou Poštou
Produkt je výborný . Doručení Českou Poštou je hrozná zkušenost . 3 dny chodí sms a teprve čtvrtý den je produkt doručen.
- Je to na jedno použití a kvalita dobrá vše jsme dobře ogrilivali supr je to i skladný