B2B Partner G21 Nevada BBQ PremLine
Popis produktu
Parametry produktu
Parametry produktu
Popis produktu
Novinka s 6 základními hořáky, 1 bočním + 1 Infra Red hořákem. Grilovací kuchyně Nevada má 8 hořáků, vestavěný dřez s víkem/krájecím prkénkem a velkou pracovní plochu, chytře řešené odkládací prostory, vestavěný teploměr ve víku, systém Flame Tamer a prodlouženou záruku.
Grilovací kuchyně G21 Nevada s vestavěným dřezem, obrovskou pracovní plochou a chytře řešenými odkládacími prostorami je odpovědí na přání všech šéfkuchařů i milovníků grilování.
Hlavní přednosti grilovací kuchyně G21 Nevada
- 6 hlavních hořáků + 1 boční + 1 Infra Red
- vestavěný dřez s víkem 2 v 1 – víko a krájecí prkénko
- systém Flame Tamer
- litinový rošt + litinový plát
- piezzo elektrické zapalování
- elektrická grilovací jehla je součástí balení
- plynová regulace, teploměr ve víku
- gril má prodlouženou záruku 2 + 2 roky
Vše na jednom místě – můžete zároveň grilovat, na bočním hořáku dusit přílohovou zeleninu a použité nádobí hned oplachovat ve vestavném dřezu, bez nutnosti přenášet grilovací vybavení neustále do domu a zpět.
Grilovací kuchyně Nevada je výborným řešením i pro komerční prostory – restaurace s letní terasou nebo zahrádkou, hotely, ubytovací zařízení, kempy a další vyhledávaná místa, kde standardní grily nestačí pokrýt zájem všech milovníků grilovaných specialit.
Výhody zdaleka nekončí!
Co nesmí chybět v žádné kuchyni? Přeci dřez. A ten nechybí ani u grilu G21 BBQ Nevada Premium line. Vestavný dřez má i přívod na vodu ze zahradní hadice. A po opláchnutí nádobí dřez jen zakryjte prkénkem a rázem získáte větší pracovní plochu k přípravě pochoutek na letní grilování.
Úložné prostory s dvířky
Pod hořáky a dřezem jsou vestavěné skříňky s dvířky pro ochranu uložených věcí před počasím nebo prachem. Uskladněte zde grilovací náčiní i nádobí nebo plynovou bombu ve dnech, kdy gril nepoužíváte.
Hořák Infra Red
Keramický Infra-Red hořák se zahřeje rychleji a má vyšší výhřevnost než klasické spodní hořáky. Díky tomu se opékané maso rychleji “zatáhne” a vytvoří ochrannou křupavou kůrku, takže všechna šťáva zůstane uvnitř a maso se nevysušuje.
Keramický hořák doplňuje výčet výhod vynikajícího grilu G21 BBQ Nevada. Díky jeho schopnosti zvýšit teplotu až na 250 - 300° C jej můžete využít k vaření i grilování. Umístění hořáku zaručuje zdravou úpravu pokrmů a na hořáku se nepřipaluje ani tuk nebo šťávy. Na keramickém hořáku můžete ugrilovat vynikající steak nebo celé kuře. Hořák je totiž výborný i pro grilování na grilovací jehle.
Grily G21 mají Infra-Red hořák umístěný na zadní straně. Teplo tak proudí horizontálně a na hořák nekape omastek z pečení. Pokud se chystáte na delší grilování, například kuřat vcelku, využijete jej naplno a stane se nepostradatelným. Výborný je i na minutky nebo steaky.
Systém Flame Tamer
Přímo nad hořáky je umístěn kovový profil, který zabraňuje odkapávání tuku mezi plameny a jeho vzplanutí. Zároveň zabraňuje přímému ohřevu mřížky pouze v místě hořáku, nedochází tak k přehřívání pouze jedné části mřížky, ale celá mřížka se vyhřívá rovnoměrně. Případný tuk skapávající z grilovaného masa stéká po speciální stříšce Flame Tamer do odkapávací misky ve spodní části grilu, což prodlužuje životnost hořáků.
Chybí či je nepravdivý některý důležitý parametr? Uvedené informace jsou pouze orientační, před zakoupením ve vybraném obchodě doporučujeme ověřit, že prodávaný model má klíčové vlastnosti dle vašich požadavků. I když se snažíme o maximální přesnost informací, bohužel nemůžeme zaručit jeho 100% správnost. Ceny produktů jsou uváděny včetně DPH.
Produkt zatím nemá žádné recenze.