Tristar RA 2990
Elektrický gril - Tristar - elektrické TRISTAR RA-2990 Raclette gril pro 4 osoby - kámen Vám nabízí internetový obchod itek.cz za výhodnou cenu. Široký výběr produktů značky TRISTAR. TRISTAR RA-2990 Raclette gril pro... více »
od 499 Kč
0% | (0) | |
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze Tristar RA 2990
- Jednoduché použití, solidní spolehlivost. Malé rozměry, takže doma nepřekáží. Snadná údržba. Výhodou jsou čtyři spodní pánvičky, kde jde dělat zeleninu, ale i třeba vajíčka.
- Vadí mi je poněkud kratší šňůra k zásuvce, ale zase nejde o žádnou velkou závadu.
Sám jsem byl příjemně překvapen - gril je lehký a kompaktních rozměrů. Pro čtyřčlennou rodinu se dvěma dětmi ideální - na pečicí kámen se vejdou dvě velké flákoty i dvě menší pro děti, a dole na pánvičkách se mezitím udělá zelenina nebo volské oko. V návodu píší rozpéct kámen tak dvacet minut, ale už po deseti se dá grilovat, maso je rychle hotové. A údržba je skutečně snadná - pánvičky stačí opláchnout pod tekoucí vodou a kámen otřít houbičkou (mám jednu speciálně vyhrazenou jen na gril). Jen mohla být delší šňůra, má tak 80 cm tipuju od oka, takže musíte být poblíž zásuvky, ale kde to nejde, prodlužka to jistí.
Honajz
Přidáno: 27. dubna 2012