Nejnovější recenze ze sekce Grily
- rychle grilovani
- kratka privodni snura
ok
- Rychle grilovani bez nutnost rozdelavani ohne apod. Maso se nepripaluje. Bezproblemove grilovani i pro vetsi skupinu lidi. Zvlada i spizy apod.
- nedostatecne hluboka odkapova nadoba. Pri zvednuti horniho vika olej steka mimo ni na stul.
S produktem jsem az na maly technicky nedostatek spokojen.
Je super.
- Součástí balení grilu jsou dřevěné lopatičky, což není samozřejmostí u jiných vvýrobců
- Zatím žádné
Jsme spokojení a gril si užíváme.
- Výkonný s plynulou regulací
- Snadno čistitelný (2 odjímatelné desky + odkapávač na šťávu)
- Možnost grilovat s horní částí přiklopenou nebo ji použít jako další grilovací desku
- Velký rozměr na spoustu jídla
- Kraší kable který nezavazí
- Trochu kolem se prská (ale to dělá každý gril)
- Nutnost občas pužít prodlužovačku
Je to velmi dobrý a výkonný gril, který jsem vybral pro jeho snadnou údržbu, dobrou cenu, výkon a možnost grilovat přiklopením horní desky.
Zatím jsem griloval ryby, kuřecí, vepřové, cibuli i brambory na plátky. Vše hotové za 5-10 minut!
Při grilování z obou stran se na něj vejdou 3-4 plátky vepřového. Při rozložení a grilování klasickém pak 2x tolik.
Grilujeme na balkoně, kde by ostatní grily nevyhovovaly. Gril lze použít i v kuchyni, akorát jako každý gril i tento trochu prská (to je ale minimalizováno přiklopením horní grilovací plotny).
- velikostně vyhovuje
- dobrá cena
velmi dobrý
- - gril má dostatečný výkon
- - perfektní je kombinace kamenné a antiadhezní plochy
- - velikost je akorát
Hned po nákupu jsem gril vyzkoušel a byl jsem nadšen. Dosud jsem griloval na klasickém grilu na dřevěné uhlí - tam mi vadila dlouhá doba roztápění. Tento elektrický gril kombinuje rychlé grilování na antiadhezní polovině a pozvolné grilování na kamenné ploše.
Údržba je velice snadná.
Gril naprosto splnil mé požadavky.
- jednoduché čistí, super
- níc
dobrá cena, manželka má moc rád
- grilování i pro víc lidí
- snadné čištění
- kvalitní provedení
- rychlá příprava jídla
Gril máme jenom chvíli, ale za tu dobu jsme ho vyzkoušeli na grilování nejen masa, ale i zeleniny a ovoce a jsme maximálně spokojeni. Mohu jenom doporučit
- Lávový kámen
- Teflonová deska
- 4x lívanečník
- Rozměry
- Váha
- Mobilita
- Regulace teploty
- Omyvatelný povrch
Stolní elektrický gril Severin je velmi zajímavá varianta, pokud máte zájem si například v panelovém domě ugrilovat něco dobrého. Je pravda, že je lepší nepřehánět to s olejem, protože ten má pak tendenci z grilu prskat a přetékat přes hranu lávového kamene.
Využít můžete jak desky z lávového kamene tak litinové desky s teflonovým povrchem. Teplotu můžete plynuje regulovat otočným regulátorem.
V lívanečníkách si můžete udělat například vajíčka, slaninu nebo rozehřát sýr a podobně.
Ideální na párty v bytě, ale i jako přenosný gril na zahradu, pod stan s přívodem elektřiny a podobně.
Velikostně je ideální tak maximálně pro 5 až 6 osob pokud chcete, aby jedli společně.
Materiál je poměrně lehce omyvatelný.
S grilem mám jen dobré zkušenosti.
- Kvalita a snadnost obsluhy
Doporučuji všem zájemcům
- rychlé grilování pro dva ideální
- Na mém starém grilu šel lépe nastavit zdvih.Nebyl šikmý.Také bych uvítala odnímatelné plotny...lépe se myly.
Z momentálně dostupných kontaktních grilů této cenové kategorie se mi zdál nejlepší.
- nepřilnavý povrch, snadné grilování, snadné čištění, velikost plochy ke grilování není malá
Tento produkt jsem si vybrala z důvodu doporučení přátel a jsem s ním velice spokojená, použití doma i na zahradě, tento produkt bych doporučila i ostatním
- Snadná údržba, jídlo výborné a rychle hotové
Velká spokojenost s výrobkem
- cena,design
jsem spokojena
Na doporučení známého, protože je velmi spokojen.
Zatím jsme nevyzjoušeli nebyl čas. Asi ano. Uvidíme později.
- Předností je vyjímatelnost grilovacích desek.
- Proto jsem jej koupil a také pro jeho výhodnou cenu.
- Vzhledem k vysoké teplotě při grilování v poloze "3 " je povrch desek nepřilnavý jen málo.Pokrmy se připékají.
- Projeví se to také v poloze "2" u ryby.
Tento výrobek (Tefal 6000) jsem si vybral proto,že rozměry jeho grilovacích desek mi vyhovují a jsou vyjímatelné,což má umožnit jejich snadné mytí.Jsou také opatřeny nepřilnavou vrstvou,která moc nepřilnavá není. Mytí je tedy stejně problematické.
Kdyby byly grilovací desky opatřeny lepší nepřilnavou vrstvou,byl by to vzhledem k ceně skvelý výrobek.
Také by bylo velmi dobré vědět na jakou teplotu je gril rozehřátý při konkrétní poloze (stačilo by,aby to bylo napsáno v návodu).
- Velmi kompaktní a účel splňující gril s příjemným designem a jednoduchým ovládáním i údržbou.
- Myslím, že by snesl vyšší teplotu, než na jakou je gril vytápěn. NIcméně svýsledky jsem v podstatě spokojený.
- Obávám se, že grilovací plocha nevydrží větší zátěž a po poměrně krátké době - nedovedu lépe posoudit, ale do roka jistě již bude mít svůj povrch "oloupaný." Dále pokud je maso na plotýnce šťavnaté, pak chybí odtok přebytečných šťáv - i když je zde kanálek po straně, ale malý.
- Marinované maso též značně prská, takže je kolem poměrně velký nepořádek, ale to nelze vyčítat výrobku.
Funguje tak jak jsem očekával. Považuji se za poměrně zkušeného grilovače a bylo pro mě zajímavé vyzkoušet takovýto výrobek. S výsledkem jsem příjemně překvapen a za vynaložený peníz rozhodně stojí.
Snad jen vyřešit ten odtok přebytečných štáv a byl by výrobek ideální. Jsem ještě zvědavý jak dlouho si grilovací plocha uchová svůj povrch, ale za cenu za jakou se prodává je to dobrá investice.
- dobrá obsluha
- snadná údržba
- peče na celé ploše stejnoměrně
výrobek jsme znali už od známých
my jsme s ním také maximálně spokojeni
doporučuji
dobrá cena
- ideální pro rychlou večeři
- ihned po zapnutí rychle rozpálený
- jídlo je chutné s minimem tuku
- dobrá údržba
- plocha na grilování (ideální na maso) + lávový kámen (pro přípravu zeleniny)
- raclette pánvičky
- stejně jako např. u smažení na pánvi prskají kapky oleje - je nutné gril podložit
Gril jsme si pořídili poté, co jsme se zbavili nevyhovujícího grilu na dřevěné uhlí (dlouhá příprava na grilování, čekání na rozhoření uhlí, chemický pach podpalovače, složité čištění). Kvůli uvedeným nevýhodám jsme grilovali 1-2x za léto. Teď jsme pořídili elektrický gril ECG a jsme spokojení. Příprava je extrémně rychlá - stačí zapojit do zásuvky a během chvilky grilujeme. Jídlo je chutné, dá se připravit s minimem tuku a příprava netrvá dlouho.
Údržba je perfektní - stačí houbička a běžný mycí prostředek.
Jako jedinou nevýhodu vidím prskání kapiček tuku po stole, proto je dobré gril podložit.
Při špatném počasí jsme použili i v kuchyni a bylo to bez problémů - gril nečmoudí.