Tefal RE 5000
Elektrický gril - Tefal - elektrické - 850 W - volně stojící Záruční doba: 24 měsíců Typ grilu: raclette gril Použití: elektrický Příkon: 850 W Druh gril. plochy: mřížkovaná Počet pánviček: 6 pánviček Termostat: bez termostatu... více »
od 1 188 Kč
0% | (0) | |
0% | (0) | |
0% | (0) |
Všechny recenze Tefal RE 5000
- Naprosto skvělé, maximální spokojenost. Viděli jsme ho u známých a ochutnali jídlo, připravené na tomto grilu a hned jsme objednali.
Na základě ochutnávky u známých, zaujala nás jednoduchost přípravy a skvělý výsledek grilování i raclette. Hned jsme doma vyzkoušeli a mohu všem gurmánům vřele doporučit. Oceňuji jednoduchost, snadnou přípravu bez stálého odbíhání od stolu a nakonec i možnost mytí v myčce. A samozřejmě vynikající chuť raclette a překvapení návštěv nad touto jednoduchou a vynikající úpravou jídla.
Zatím jsem měla zkušenost jen s el. grilem, který jsem si od vás objednala počátkem roku. Používáme ho na chalupě, když se nedá grilovat venku a jsme velmi spokojeni. A návštěvy také.
S nákupem jsem velmi spokojena a řadu známých po ochutnání dobrot na něm připravených gril také zaujal, takže asi dostanete další objednávky.
Myslím, že raclette je výhodný k použití téměř všude, zatím ho používáme jen doma, ale těším se, jak ho v létě budeme používat na naší šumavské chalupě při posezení s rodinou a přáteli.
Zobrazuji 1 - 2 ze 2 recenzí