TEFAL GC 6000
Elektrický gril - Tefal - elektrické - 2400 W - volně stojící Kontaktní gril Tefal GC600010 XL Health Grill Classic Vysoce výkonný kontaktní gril Tefal GC 600010 XL Health Grill Classic má velkou grilovací plochu, takže je vhodný i pro... více »
od 2 139 Kč
6% | (1) | |
0% | (0) |
Doporučení od zákazníků
Všechny recenze TEFAL GC 6000
- Rychle grilovani bez nutnost rozdelavani ohne apod. Maso se nepripaluje. Bezproblemove grilovani i pro vetsi skupinu lidi. Zvlada i spizy apod.
- nedostatecne hluboka odkapova nadoba. Pri zvednuti horniho vika olej steka mimo ni na stul.
S produktem jsem az na maly technicky nedostatek spokojen.
- Výkonný s plynulou regulací
- Snadno čistitelný (2 odjímatelné desky + odkapávač na šťávu)
- Možnost grilovat s horní částí přiklopenou nebo ji použít jako další grilovací desku
- Velký rozměr na spoustu jídla
- Kraší kable který nezavazí
- Trochu kolem se prská (ale to dělá každý gril)
- Nutnost občas pužít prodlužovačku
Je to velmi dobrý a výkonný gril, který jsem vybral pro jeho snadnou údržbu, dobrou cenu, výkon a možnost grilovat přiklopením horní desky.
Zatím jsem griloval ryby, kuřecí, vepřové, cibuli i brambory na plátky. Vše hotové za 5-10 minut!
Při grilování z obou stran se na něj vejdou 3-4 plátky vepřového. Při rozložení a grilování klasickém pak 2x tolik.
Grilujeme na balkoně, kde by ostatní grily nevyhovovaly. Gril lze použít i v kuchyni, akorát jako každý gril i tento trochu prská (to je ale minimalizováno přiklopením horní grilovací plotny).
- Předností je vyjímatelnost grilovacích desek.
- Proto jsem jej koupil a také pro jeho výhodnou cenu.
- Vzhledem k vysoké teplotě při grilování v poloze "3 " je povrch desek nepřilnavý jen málo.Pokrmy se připékají.
- Projeví se to také v poloze "2" u ryby.
Tento výrobek (Tefal 6000) jsem si vybral proto,že rozměry jeho grilovacích desek mi vyhovují a jsou vyjímatelné,což má umožnit jejich snadné mytí.Jsou také opatřeny nepřilnavou vrstvou,která moc nepřilnavá není. Mytí je tedy stejně problematické.
Kdyby byly grilovací desky opatřeny lepší nepřilnavou vrstvou,byl by to vzhledem k ceně skvelý výrobek.
Také by bylo velmi dobré vědět na jakou teplotu je gril rozehřátý při konkrétní poloze (stačilo by,aby to bylo napsáno v návodu).
Zobrazuji 1 - 8 ze 8 recenzí