Už bych ho nekoupila Zobrazit celou recenzi
Severin RG 2341
Elektrický gril - Severin - elektrické - 1500 W - Lávové kameny Základní informace: - lávový kámen pro zdravé grilování bez tuku - otočná litinová deska: gril + lívanečník (4 ks), s nepřilnavým povrchem - celkové rozměry plochy na... více »
od 1 078 Kč
průměr z 77 hodnocení
53% | (41) | |
33% | (25) | |
11% | (8) | |
2% | (2) | |
1% | (1) |
Stolní elektrický gril Severin je velmi zajímavá varianta, pokud máte zájem si například v panelovém domě ugrilovat něco dobrého. Je pravda, že je lepší nepřehánět to s olejem, protože ten má pak tendenci z grilu prskat a přetékat přes hranu lávového kamene.
Využít můžete jak desky z lávového kamene tak litinové desky s teflonovým povrchem. Teplotu můžete plynuje regulovat otočným regulátorem.
V lívanečníkách si můžete udělat například vajíčka, slaninu nebo rozehřát sýr a podobně.
Ideální na párty v bytě, ale i jako přenosný gril na zahradu, pod stan s přívodem elektřiny a podobně.
Velikostně je ideální tak maximálně pro 5 až 6 osob pokud chcete, aby jedli společně.
Materiál je poměrně lehce omyvatelný.
S grilem mám jen dobré zkušenosti.
Výhody grilování na kameni oproti litinové plotně budeme teprve porovnávat. Se zapékacími miskami nemáme zatím zkušenosti. První pokusy dopadly nad očekávání velmi dobře. Zatím jsme zkoušeli jen v interiéru. Venkovní použití nedovolilo zatím počasí. Produkt doporučuji. Hlavní výhodu, že se nepřepaluje tuk z potravin a z přidáveného oleje. Je to poznat na chuti i na následném čistění. Maso na kameni bylo nad očekávání šťavnaté. Dále hodnotí, že je lehce přenosný.
Produkt jsem vybíral m.j. i pro velký počet kladných recenzí.
Cena produktu byla příznivá oproti jiným srovnatelným produktům i s ohledem na poměrně vysoký příkon.
Po dvouměsíční zkušenosti bych si gril i přes příznivou cenu již nekoupil. Dal jsem na většinou pozitivní recenze a i když jsem za tu cenu nečekal zázraky, moje zkušenost se dá shrnout do slova - zklamání.
Super gril na balkon, lehce přenositelný i rozpálený (když zaprší). Najednou se dá grilovat tak pro 4 osoby. Není třeba olej, jen minimum, jinak olej prská jako na pánvi. Lávový kámen nemá chybu.
Doporučuji všem nenáročným labužníkům :-)
Přístroj určitě nebudete používat každý den, takže pro občasné stolní grilování je Severin RG 2341 velmi dostačující, splní svůj účel a Vaše očekávání, povzbudí chutové buňky a překvapí Vaše přátele. Určitě doporučuji - "za málo peněz hoodně muziky".
Vřele doporučuji ke koupi, jedná se o příjemnou přípravu jídel dle chuti a přání vašeho i hostů. údržba a čištění je velmi jednoduché a bezproblémové.
plnohodnotný přístroj dostačující pro celou rodinu
Zobrazuji 1 - 28 ze 28 recenzí