Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

PHILIPS HD 4467

Přidat recenzi

Elektrický gril - Philips - elektrické - 2000 W - 31.9 x 22.3 cm - volně stojící

Gril Philips HD 4467/90 Tento zdravý gril je vybaven grilovacími deskami pro vysoké teploty, díky kterým si jídlo zachová veškerou šťavnatost. Tyto desky se rychle zahřejí a... více »

Kde koupit

Všechny recenze PHILIPS HD 4467

Ověřený zákazník OKAY.cz

Alena

Přidáno: 29. dubna 2012

(Upraveno 29. dubna 2012)

Zakoupeno v OKAY.cz

Ověřený zákazník KASA.cz

Anonym

Přidáno: 14. října 2011

Zakoupeno v KASA.cz

• Tento kontaktní gril má většinu, co člověk potřebuje a ocení u takového výrobku a ze všech se nejvíce blíží dosud nepřekonané staré "ETĚ".
  • Aretace pro výškové nastavení horní desky ( gratinování ) má jednu polohu a není plynulá, někdy se to hodí.

V současné době není pro domácí použití v dané ceně asi nic výrazně lepšího, ale opět lze jen poznamenat, že kdyby se na ETU vyráběly náhradní desky, nebyl by důvod kupovat jiný gril. Žádný se jí "chytrostí" konstrukce nerovná.

• Ano (3)
  • Ne (2)
Ověřený zákazník 123shop.cz

reno

Přidáno: 23. září 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• za tuto cenu perfektní gril,nemá chybu,už týden griluju :D vyndavací grilovací desky jsou k nezaplacení
  • není dodávám s deseti kily masa :D

rád volím výrobky světoznámých výrobců a jako vždy jsem neudělal touto koupívůbec žádnou chybu.

• Ano (4)
  • Ne (2)
Lillian Šulcová

Lillian Šulcová

Přidáno: 24. srpna 2011

• Nízká cena,lehce čistitelné,vyndavatelné desky
  • Nekvalitní antiadhezivní povrch grilovacích desek.V krátké době oprýskal a to i při velmi šetrném čištění.

Produkt mne zaujal příznivou cenou a tím,že má odnímatelné desky.Jejich povrch je však nekvalitní,vše se na něj hodně připéká a špatně čistí.Přesto,že mytí v myčce se doporučuje,povrch desek po velmi krátké době začíná oprýskávat-poškrábaný není.Používáme dřevěné pomůcky.
Nezbývá než reklamovat.Při příštím nákupu se budu více zajímat o hodnocení produktu.Pravděpodobně to vyhraje Catler.

• Ano (6)
  • Ne (1)
Ověřený zákazník 123shop.cz

Ludvíka Olbortová

Přidáno: 17. června 2011

Zakoupeno v 123shop.cz

• výrobek jsem vyzkoušela a pro běžné grilování je výhodný, snadná manipulace a čištění, grilované potraviny jsou chutné.

Mám zato, že jsem se rozhodla velmi dobře a to jak z hlediska kvality obchodu, tak i kvality zboží. Doporučuji i dalším kupujícím.

• Ano (5)
  • Ne (6)