vynikající pro grilování venku,dostatečně velký pro větší množství grilování masa i zeleniny,snadná údržba, jsem s ním moc spokojená Zobrazit celou recenzi
FAGOR BBC 850
Elektrický gril - Fagor - elektrické - 2500 W - 53 x 30 cm - volně stojící Elektrický gril FAGOR BBC-850. Díky nepřilnavému povrchu se potraviny při grilování nepřipékají a gril se snadno čistí pouhým setřením pomocí ubrousku nebo vlhkého... více »
od 1 561 Kč
průměr z 33 hodnocení
72% | (24) | |
18% | (6) | |
6% | (2) | |
0% | (0) | |
3% | (1) |
Jinak doporučuji a těším se nagrilování na zahradě.Koupili jsme si tento gril proto, že mám ráda když hostím návštěvu, může si každý grilovat sám co chce, to znamená, že gril je na stole a každý si tam nandáva maso a různé specialitky sám a sám si to své masíčko hlída, je to velice dobrá zábava, hosté se nenudí a je to příjemné posezení a nikdo nikam neodbíhá a není jeden, který je mimo zábavu a sám chudák griluje pro ostatní, jak je to běžné u jiných zahradních grilů.
S výrobkem jsem zatím maximálně spokojený a rozhodně bych ho doporučil ostatním milovníkům grilování.
gril velmi dobrý.
Přidáno: 22. června 2009
Gril Fagor BBC-850 se jistě stane vítaným zpestřením posezení s přáteli i rodinných setkání u dobrého jídla. Svojí velikostí vyhoví i pro větší společnost, která jistě ocení možnost udržování teploty pokrmů přímo na grilu. Osobně oceňuji také kanálek pro odtok tekutin, který zajistí grilování bez přebytečných tuků.
Celá recenze na www.chadt.czZobrazuji 1 - 19 ze 19 recenzí