Clatronic RG 2892
Elektrický gril - Clatronic - elektrické - 1300 W - Lávové kameny Gril 1300W, raclette, pro grilování a pečení, odnímatelný gril/lávový kámen, 8 pánviček, nastavitelný termostat. Vynikající raclette gril s lávovým kamenem pro grilování a... více »
od 899 Kč
14% | (4) |
Všechny recenze Clatronic RG 2892
Lucie Galová
Přidáno: 5. srpna 2010
- provedení dřevěných lopatiček je dost nekvalitní (lezou z nich třísky)
- celý výrobek je dost fórový a plechové držáky pečící desky jsou křivé, takže se pečící deska viklá
- když jsem se výrobek pokoušela reklamovat, bylo mi prodejcem řečeno, že servis clatronic není moc kvalitní a většinu reklamací odmítá, i když jsou odůvodněné
byla jsem provedením výrobku dost zklamaná
- Vážení návštěvníci chtěla bych Vám přiblížit tento lávový gril,který je absolutně skvělý a nesrovnatelný s jinejma grilama,protože si připravíte jakékoli maso,budˇplátek masa nebo ražniči s polečně napíchaná zelenina, je to absolutně dijetní jelikož nepoužíváte žádný omastek a při tom si zároveň dáte na lopatičky vajíčka které vložíte do spodní části grilu a zároveň grilujete s připraveným masem.Mezi tím si připravte přílohu na jakou bedete mít chutˇ,obraťte si masíčko a přeji Vám dobrou chutˇ.Určitě mi dáte za pravdu,že je jídlo dijetní výborné a rychlé.Také můžete třeba dělat bramborové placky a hotové potřít máslem,je to také výborné,záleží na každé hospodyňce co si zrovna vymyslí co připravit za rychlou dobrůtku !!!Můžete také dělat na lávovém grilu třeba plody moře.
- Proti neexistuje nic!
Clatronic RG 2892